Kalustettuja asuntoja ja hotellihuoneita työntekijöille

 

Tarjoamme kalustettuja asuntoja ja huoneistoja sekä hotelli- ja matkakotihuoneita Turun alueella yli 25 vuoden kokemuksella. Sijaintimme on lähellä Turun telakkaa ja monia muita työkohteita erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Olemme perheyhtiö, joka pystyy useiden eri majoituskohteiden ja joustavan hinnoittelun ansiosta tarjoamaan ratkaisun jokaiseen majoitustarpeeseen ja jokaiselle budjetille Turun seudulla. 

 

KOMENNUSMAJOITUS HOTELLISSA

 

West Side Hotel tarjoaa laadukasta komennusmiesten ja -naisten tarpeet huomioivaa majoitusta. Asut viihtyisästi tilavassa hotellihuoneessa, jossa sinulla on oma kylpyhuone.

Meillä on myös tilava yhteiskeittiö ja yhteiset oleskelutilat, jotka ovat asukkaidemmme käytössä.

Sauna on asukkaiden käytössä kahtena iltana viikossa. 

Pihassamme on suuri määrä ilmaista yksityistä parkkitilaa, johon mahtuu vaivatta isommatkin ajoneuvot kuten bussit tms.  

Sijaitsemme erittäin hyvän yhteyden päässä esim Turun telakkaan ja moniin muihin työmaihin nähden. 

 

Varaa majoitus vastaanotostamme respa@majatalo.fi tai 02 233 4484

Pyydä meiltä tarjous majoituksesta!

 

Tarjoamme sinulle erittäin mielellämme sopivaa majoitusta. Kerro lomakkeella hieman tilanteestasi, otamme sinuun yhteyttä ja etsitään juuri sinulle sopiva majoitusratkaisu. 

Olemme majoittaneet kalustetuissa asunnoissamme, hotellissamme ja majataloissamme Turun seudulle saapuvia yrityksiä jo vuosikymmenten ajan. Mikäli meiltä ei löydy sopivaa, autamme myös asunnon löytämisessä verkostomme avulla.

Lähetä meille viesti!

Sopisiko sinulle aamupalatapaaminen hotellillamme?

 

Kuulisin mielelläni majoitustarpeistanne ja kertoisin tarkemmin meidän ratkaisuista. Varaa tästä alta itsellesi sopiva aika ja jutellaan lisää!