Edullinen hotellihuone remontin ajaksi

 

West Side Hotel tarjoaa laadukasta, pidempiaikaisen asukkaan tarpeet huomioivaa majoitusta.

Asut viihtyisästi tilavassa hotellihuoneessa, jossa sinulla on oma kylpyhuone. Oman huoneen lisäksi käytössäsi ovat tilava yhteiskeittiö, olohuone sekä vaatteiden pesu- mahdollisuus. Sauna on käytössäsi kerran viikossa.

ONLINE-VARAUS JA HINNAT - KLIKKAA TÄSTÄ

 

    Pitkäaikaisen majoituksen tarvitsijoita on monia. Talossamme asuu tällä hetkellä esimerkiksi Hepokullan alueen saneerauksen alta evakossa olevia perheitä ja henkilöitä kuukausimajoituksessa. Moni heistä on yllättynyt kun kuuli, että hotellimajoitus kahdelle maksaa kuukaudessa edullisimmillaan vain 795 euroa, ja Superior-huonekin vain 1193 euroa. Edullinen hintamme on saatavilla yli kuukauden majoituksille, ja se veloitettaan varauksesi mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos asut 2 kuukautta ja 12 päivää, maksat vain 2 kuukaudesta ja 12 päivästä.

    Pihassamme on reilusti ilmaista parkkitilaa. Asukkaana huolehdit itse huoneen perussiisteydestä, mutta puhtaat liinavaatteet saat meiltä 1-2 viikon välein.

    Olemme perheyhtiö, joka pystyy useiden eri majoituskohteiden ja joustavan hinnoittelun ansiosta tarjoamaan ratkaisun jokaiseen majoitustarpeeseen ja jokaiselle budjetille Turun seudulla.

    Hotellin lisäksi meillä on satoja vuodepaikkoja eri kohteissamme Turun seudulla. Kalustetut asuntomme sijaitsevat eri puolella Turun seutua, keskustassakin löytyy muutamia.